Wij bieden de mogelijkheid om tijdens je bezoek aan onze salon, te kunnen genieten van een heerlijke lunch. Deze wordt dagelijks vers voor je bereid door Gastronomie De Kaasstulp te Vught. Voor €9,- kan je een keuze maken uit de volgende luxe broodjes:

Healthy

Een boeren volkoren bol met Brugse beenham, boeren belegenkaas en verder allemaal gezonde ingredienten. We gebruiken verse kaas metbieslook in plaats van boter.

Panini Vitello Tonato

Wij beleggen een vers gebakken panini met dunne plakjes kalfsrollade, hierbij serveren wij een verse salsa van onder aandere tonijn en kappertjes.

Pane Carpaccio

Een klassieke combinatie van ossenhaas, pijnboompitjes en parmezaanse kaas gepresenteerd op een petit pain. Voor wat betreft de dressing hebben we iets bijzonders gekozen, een vinaigrette van champagne en framboos.

Pian de Chevre

Boeren volkoren bol met buche frais, een jonge frisse geitenkaas, honing, geroosterde pijnboompitten en als topping een compote van vijgen.

Mediteranee

Een Italiaanse bol met rucola, een grofgesneden bruchetta van tomaten, zwarte olijven en pijnboompitjes belegd met de mooiste ham uit de Parmastraak ‘San Daniele’ afgegarneerd met parmesan en olijfolie.

Spaans benauwd

Een petit pain wit of meergranen met een Spaanse Chorizo, plakjes tomaat, stukjes paprika en een lekkere Manchego, typisch Spaanse schapenkaas. Dit alles met separaat een saus van chilipepers.

Gastrovino

Alleen de beste Saranohammen zijn geschikt om 24 maanden te laten drogen. Deze is krachtig van smaak en mals van structuur. Herlijk in combinatie met een gerijpte Goudse kaas en tapenade van zontomaat.

Roti de Bouef

Een perit pain ruim belegd met rosbief, parmesan en pijnboompitten. Als topping gebruiken we truffelmayonaise.