Een mooie huid is een egale huid

Bij Vissers Beauty kunnen we wratjes en oneffenheden in het gezicht op een veilige manier voor u verwijderen. We zorgen ervoor dat uw huid zo egaal mogelijk wordt door het verwijderen van verschillende oneffenheden op de huid. Heeft u huidoneffenheden zoals ouderdomswratjes, steelwratjes, rode bloedblaasjes, fibromen of gerstekorrels? Wij kunnen die snel en vakkundig voor u verwijderen.

ouderdomswratjes

Ouderdomswratten

De naam zegt het al: ouderdomswratten ontstaan als de huid ouder wordt. Ouderdomswratjes zijn vaak vaalbruin van kleur en voelen ruw aan. Ze groeien oppervlakkig en zijn soms grillig van vorm, maar meestal rond. Ze kunnen, vooral in het gezicht, zo dun zijn dat ze meer een bruine vlek lijken dan een wrat. Op het bovenlichaam ontstaan bij sommige mensen vele honderden ouderdomswratjes, die in grootte variëren van enkele millimeters tot zelfs enkele centimeters.

Hoe te behandelen?
Omdat de wratten zeer oppervlakkig aan de opperhuid groeien kunnen ze eenvoudig van de huid af worden geschraapt met warmte. Er blijft dan een klein, zeer oppervlakkig schaafwondje over dat over het algemeen snel geneest.

wratjes en oneffenheden

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die vanaf ongeveer het 25e levensjaar kunnen ontstaan. Ze worden zelden groter dan enkele millimeters en komen vaak voor op gezicht, decolleté, buik en rug. Ze zijn geheel onschuldig, maar worden vaak als cosmetisch storend ervaren.

Hoe te behandelen?
De Correct is een apparaat dat huidoneffenheden snel kan verwijderen. Ook bloedblaasjes zijn met de correct binnen een paar minuten weg. De behandeling beschadigt of doorboort uw huid niet en is zo goed als pijnloos. Het effect is verbluffend en snel zichtbaar. Meestal bent u met één of enkele behandelingen van uw bloedblaasjes verlost.

Steelwratjes

Een steelwratje is een klein onschuldig aangroeisel, meestal in de hals of de oksel. Het zijn kleine, vaak huidkleurige, wratjes die met een steeltje aan het lichaam vastzitten. Ze ontstaan meestal spontaan en zijn ongevaarlijk. Ze kunnen wel bloeden of pijn doen als ze in kleding blijven haken. Bij Vissers Beauty kunnen we ook steelwratjes snel en effectief verwijderd worden.

Hoe te behandelen?
De Correct is een apparaat dat huidoneffenheden snel kan verwijderen. Ook steelwratjes zijn met de correct binnen een paar minuten weg. De behandeling beschadigt of doorboort uw huid niet en is zo goed als pijnloos. Het effect is verbluffend en snel zichtbaar. Meestal bent u met één of enkele behandelingen van uw wratjes verlost.

fibroom

Fibromen

Fibromen zijn goedaardige huidgezwelletjes. Fibromen komen vooral voor op het gezicht (oogleden), de hals, de borsten, de oksels en in de liezen. Fibromen zien eruit als kleine, gesteelde bobbeltjes op de huid.

Hoe te behandelen?
De Correct is een apparaat dat huidoneffenheden snel kan verwijderen. Ook fibromen zijn met de correct binnen een paar minuten weg. De behandeling beschadigt of doorboort uw huid niet en is zo goed als pijnloos. Het effect is verbluffend en snel zichtbaar. Meestal bent u met één of enkele behandelingen van uw fibroom verlost.

wratjes

Gerstekorrels

Gerstekorrels zijn kleine wit-gele speldenknopjes die op elke leeftijd voor kunnen komen. Ze ontstaan vooral op de droge delen van het gezicht, zoals de wangen en het gebied rond de ogen. Het zijn kleine talgcysten die gevuld zijn met dode huidcellen. We verwijderen gerstekorrels snel en pijnloos met warmte.

Prijzen

Verwijderen van oneffenheden
vanaf € 40,- per behandeling