Een perfecte zone…

Een MicroZone Treatment is een 25 minuten durende zone- gerichte behandeling. De diverse microzones treatments die wij aanbieden, zijn gericht op een probleem van jouw gezichtshuid waarbij je direct resultaat wilt zien.
Je kan een keuze maken uit:
– Flash exfoliatie
– Black head reliëf
– Calming masque
– Eye rescue

Huidverbetering met ontspanning…

Dermalogica heeft geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt aanpast aan wat de huid op dat moment nodig heeft met behulp van de Face Mapping zone-by-zone huidanalyse. Professionele dubbele reiniging, Face Mapping zone-by-zone huidanalyse, exfoliëren (peeling), onzuiverheden verwijderen, masker, touch therapy (massage), hydrateren en zonbescherming. Tijdens de behandeling worden speciale producten en behandelmethodes gebruikt die gericht zijn op specifieke problemen van de huid.

Voor een (extreem) gevoelige huid….

Zorgt ervoor, dat in water oplosbare huidverzorgende producten dieper in de huid kunnen doordringen. Stroom verhoogt ook de celvernieuwing, hydrateert en maakt de huid stevig en werkt vaatvernauwend. Bijzonder geschikt in combinatie met het Havermout masker bij een (zeer) gevoelige (eczeem) huid.

Voor een onzuivere (acne) huid….

Het hoog frequentie apparaat produceert ozon die d.m.v. een glaselektrode in de onderhuid terechtkomt. Deze zorgt voor doding van de bacteriën en andere onzuiverheden. Daarnaast wordt de hoornlaag dun gemaakt waardoor deze minder verstopt kan raken en onzuiverheden verwijderd.