Vaak zijn het ondergeschoven kindjes maar onze handen en voeten verdienen speciale aandacht. Onze handen bijvoorbeeld staan de hele dag bloot aan allerlei zaken zoals krachtsinspanningen, weersinvloeden en uitdroging door (schoonmaak)vloeistoffen. Voeten stoppen we iedere dag in schoenen en zij dragen ons hele gewicht. Geef je handen en voeten regelmatig extra aandacht met een van de speciale verzorgende behandelingen die Vissers total care concept biedt.

…vitale armen en handen

Touch Therapy massage voor handen en armen is een speciale intensieve drukpunt/ontspannigsmassage voor de handen en de armen.

…mooie ontspannen voeten

Deze pedicure Spa-de-luxe bestaat uit een basis pedicure, uitgebreid met een peeling en massage van de voeten en onderbenen.

…mooie verzorgde voeten

Tijdens deze standaard pedicure worden de nagels geknipt, gereinigd en gepolijst. Deze behandeling is inclusief het verwijderen van eelt en ingegroeide nagels (indien van toepassing) Ook worden kloven en likdoorns behandeld in 30 tot 45 minuten

…mooie verzorgde handen

Tijdens deze standaard manicure worden de nagels gevijld en de nagelriemen onder handen genomen. Inclusief reinigend bruisbadje en handmassage. Met extra optie voor het lakken en oliën van de nagels.

…vitale benen en voeten

Touch Therapy massage is een speciale intensieve drukput en ontspannigsmassage voor de benen en voeten.