Het is vaak druk in ons hoofd. Zo druk dat we vergeten even stil te staan bij onszelf. Onze spa biedt tal van mogelijkheden en technieken voor ontspanning en herstel. Daarvan raak je lichamelijk en geestelijk helemaal weer in balans. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van microzones tot het hele lichaam, maar ook biedt Vissers total care concept maatwerk. Bespreek jouw individuele wensen met de schoonheidsspecialiste. Zij kan adviseren over hoe je het beste uit jezelf haalt.

…La stone massage

Een Lastone massage wordt gegeven met basalt stenen. Deze stenen bestaan uit gestolde lava en zijn door hitte ontstaan. De Lastone massage geeft een diepe ontspanning waardoor de bloedvaten worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding van alle weefsels, het afvoeren van afvalstoffen en vermindering van pijn.

…Reflex Point Feet

Voetreflexologie is niet zomaar een voetmassage, het hele lichaam wordt middels deze massage op holistische wijze behandeld; door het lichaam te ontspannen en de energiebanen te openen zorgt reflexologie ervoor dat het lichaam wordt gerevitaliseerd, afvalstoffen worden afgevoerd, het lymfesysteem beter functioneert en het immuunsysteem versterkt.

…Stress Relief Hand & Arm

Handen, polsen en armen kunnen veel spanning bevatten, deze massage ontspant, verlicht pijn, en zorgt voor stressvermindering en relaxatie.

…Nek en schouders relaxing

Het bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren. Vermindert en voorkomt hoofdpijn klachten. Dit alles draagt bij aan een beter algeheel functioneren van het lichaam.

…Ontspannigsmassage voor het lichaam

Voor een ontspannigsmassage van top tot teen kan je terecht bij Jozijn, voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen we je door naar deze site www.wish2connect.nl