Dé schoonheidsspecialist in Vught

“Met ons team halen we altijd het mooiste uit jezelf” – Maurice Vissers

schoonheidsspecialist Vught

Stylingzone

De coupe die we je adviseren, versterkt je positieve kenmerken. Door te kijken naar vormen en het gebruik van de juiste technieken en materialen wordt een coupe naar jouw gezichtscontouren gevormd. Dit is het resultaat van jarenlange ervaring op internationaal niveau en de juist geselecteerde producten.

schoonheidsspecialist Vught

Beauty Medi Spa

Stralend door het leven gaan omdat je van binnen en van buiten lekker in je vel zit! Waar gewone schoonheidssalons stoppen gaan wij verder.

Vissers Beauty werkt samen met cosmetisch arts drs. Babak en kan u zo altijd de benodigde en gewenste behandeling bieden. Ons aanbod is groot: van zeer uiteenlopende anti ageing en huidverjonging behandelingen, tot advies op begeleiding van overgewicht en gewichtsbeheersing.

schoonheidsspecialist Vught

Colorlab

In het colorlab, de kleurafdeling, wordt gewerkt met de revolutionaire kleurlijn van Sassoon Professional en Sebastian Cellophanes. De resultaten hiervan zijn natuurlijke, geloofwaardige kleurtonen of- combinaties die de eigen haarkleur niet verbergen, maar versterken. Zeker Sebastian Cellophanes
is uniek in zijn soort.